Заместващо съгласие на бащата за пътуване в чужбина

1 post / 0 new
tantony
Заместващо съгласие на бащата за пътуване в чужбина

Здравейте,
Бих желал да поставя една тема, която е твърде болезнена за всички бащи. Съгласно Семейния кодекс, чл. 123 и 127, съда може да издаде решение за пътуване на детето с майката в чужбина.
Това решение е адски нелепо. Разбира се, трябва всички да се съобразим с това, кое е най-добро за детето. Кой съдия може да реши адекватно какво е по-добро за детето? Дали да живее в Родината си, с роднини, приятели, в собствения си дом. Дали в страната, в която ще бъде заведено, условията на живот, израстване, социялна атмосфета са добри за него. Тази практика е изключително неправилна и трябва да се промени. Стотици бащи губят изцяло връзка с децата си, след като те биват изведени извън пределите на страната ни. Нима един съдия може правилно да отсъди, за това къде е по-добре да живее едно дете. Къде училищата са по-добри? В България, във Великобритания или Китай. Нима,  за едно дете в първи клас, което още не е опознало Родината си, не знае още собствения си език е по-добре да учи, говори и мисли на чужд такъв? Нимаобразивателната система в България е по-лоща от другите?
Помислете, ако на пример майката поиска да участва в мисия MARS-ONE (еднопосочно пътуване на планетата МАРС)  е павилно и детето трябва да замине, за да не бъде заедно с майка си....
Ако след като Съда е разрешил детето да замине да живее в Англия, майката си намери любовник от Сирия и замине за размирната държава.
Всичко това е доста погрешно.
Моля, всики да се обединим и опитаме да предотвратим  всички капризи на нещастните майки на децата ни. 
Мен ме очаква точно това и моля за подкрепа.

 

Адрес и банкова сметка

Пощенски адрес

България, гр. София - 1111

ул 101-ва №11, ет.3

Банкова сметка в лева (BGN)

IBAN: BG97UNCR70001522306527

BIC: UNCRBGSF

 

За контакт с нас

 

За връзка с нас използвайте

E-mail

 

E-mail бюлетин

Абонирай се за да получваш известия за ново съдържание, събития, новини и др.