Подарявам ти усмивка в книга

Подарявам ти усмивка в книга
Подарявам ти усмивка в книга
Подарявам ти усмивка в книга

Съюз на бащите в България се сблъска с грозната истина, че децата четат все по-малко и по-малко книги. Изхождайки от този факт ние стартираме кампания " Подарявам ти усмивка в книга".

Каква е целта? : Насърчаването интереса към книгите и най-вече към четенето.

Какви са условията? : Всяко дете, може да подари своя книга или да закупи нова - на друго дете. Като за целта на първата страница написва собственоръчно някакво пожелание и залепва стикера " Подарявам ти усмивка в книга", след което поставя дата, имената си и съответния град, в който живее"

Кой може да участва? : Всички деца от 0-99г, които смятат, че не са си загубили детското в себе си и си спомнят как преди години лексиконите бяха едно чудестно забавление и страхотен повод за ново запознаство.

Защо трябва да участвам? : Защото тази инициатива ще ви мотивира да прочетете някоя нова книга и по-важното може да ви свърже с нов приятел.

Колко ще ми струва? : Инициативата е напълно безплатна с изключение на сумата предвидена от Вас за закупуване на нова книга, но преценката е изцяло Ваша, защото знаем, че има уникални стари издания, които кротко събират прах в домашните библиотеки.

Къде мога да споделя ? Когато прецените, че сте избрали подходящата книга за съответния човек, може да снимате заглавната страница на книгата и първата ( там където сте написали пожеланието и да ги споделите на FB страница : Подарявам ти усмивка в книга. Ако сте от едно и също населено място може да направите обща снимка с човека, на когото подарявате книгата и отново да я качите на FB страницата.

ВАЖНО : Ако приемате кампанията "Подарявам ти усмивка в книга" с позитивна нагласа и сте готови да започнете точно в този момент не забравяйте следните 5 правила :

1. По-добре подарете книга на някой, когото не познавате, защото така си гарантирате ново запознаство, а защо не и нов приятел;
2. Не използвайте готови пожелания, а измислете нещо ново и свое;
3. Не обиждайте никой с написаните от вас думи, а търсете весело и закачливо приветствие;
4. Бъдете креативни;
5.Пишете коментари и харесвайте снимките на FB страницата , защото.....

Защото ние ще осигурим допълнително награди за хора, които са написали най-запомнящото и весело пожелание, а това ще бъде определено от вашия глас.

За финал : Сигурни сме, че има хора, на които бихте искали да благодарите или да се извините или просто да ги накарате да се усмихната за това ги зарадвайте като им подарите книга със стикер - "Подарявам ти усмивка в книга".

Успех!

Начало: 

2016-05-11 12:00 am

Организатор: 

Съюз на бащите в България
 

Адрес и банкова сметка

Пощенски адрес

България, гр. София - 1111

ул 101-ва №11, ет.3

Банкова сметка в лева (BGN)

IBAN: BG97UNCR70001522306527

BIC: UNCRBGSF

 

За контакт с нас

 

За връзка с нас използвайте

E-mail

 

E-mail бюлетин

Абонирай се за да получваш известия за ново съдържание, събития, новини и др.