Детска роботска работилница с „Robopartans“

 Детска роботска работилница с „Robopartans“
 Детска роботска работилница с „Robopartans“

В рамките на изложбата "Малки забавни създания", деца от 7 до 14 години ще могат да участват в работилницата по роботика на „Robopartans“.

По време на тази работилница децата ще имат възможността да сглобят и програмират своя първи робот. Не се изискват предварителни познания или умения по програмиране. Нужно е само желание, любопитство и добро настроение.

Заниманието е безплатно, но е необходимо предварително записване, защото местата са ограничени. Запишете се, като попълнете кратката форма: https://robopartans.com/register/credobonum/

„Малки забавни създания“ е проект на „Фондация за предприемачество, култура и образование“ и студио за интерактивна реклама „Реактив“. Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Столична програма „Култура” на Столична община за 2016 г., вино „ETHNO“ и галерия „Credo Bonum“.

Повече информация за организаторите, участниците и изложбата можете да намерите на http://credo-gallery.bg/bg, https://foundationece.wordpress.com/ и http://reaktiv.bg/malki-zabavni-sazdania/.

Начало: 

2016-05-04 05:30 pm

Организатор: 

Credo Bonum Gallery
 

Адрес и банкова сметка

Пощенски адрес

България, гр. София - 1111

ул 101-ва №11, ет.3

Банкова сметка в лева (BGN)

IBAN: BG97UNCR70001522306527

BIC: UNCRBGSF

 

За контакт с нас

 

За връзка с нас използвайте

E-mail

 

E-mail бюлетин

Абонирай се за да получваш известия за ново съдържание, събития, новини и др.